"Дядя заигрался в политику и зашел слишком далеко": На місці знищених графіті часів Майдану з'явилася реклама Рабіновича (фотофакт)

Очевидно, політтехнологи лідера так званої партії "За життя" вважають, що зробили дуже креативно.

Вадим Рабінович з'явився на стіні замість Шевченка, Франка та Лесі Українки. Фото:Facebook

На стіні колишнього магазину "Емпоріум" на вул. Грушевського в столиці на місці знищених графіті із зображенням Тараса Шевченка, Івана Франка і Лесі Українки в балаклавах з'явилося нове - стилізоване під них зображення нардепа Вадима Рабіновича. Відповідні фото опублікував блогер і правозахисник Сергій Наумович в Facebook, передають Патріоти України.

"Я, конечно, понимаю, что политтехнологи Вадима Рабиновича очень талантливые и креативные люди. Я, конечно, понимаю, что политика — это "искусство возможного". Я, конечно, понимаю, что для партии "За жульё!" эти места на ул. Грушевского не представляют никакой духовной ценности... Но, с*ка , что это за х**ня?

Может объяснить дяде, что он слишком заигрался в политику и зашел слишком далеко? Если бы я застал этих "художников" на месте "творчества", то "последствия могли бы быть самыми непредсказуемыми", - написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...