"Діяли не прості хлопці, а хлопці, які були добре навчені": Бійці розповіли про атаку ворожої ДРГ під Старогнатівкою (відео)

П'ятеро диверсантів вийшли з лісосмуги і швидко просувалися в бік українських позицій, двоє прикривали їх вогнем.

Старогнатівка. Фото: mapio.net.

З 1 вересня обстрілів із важкого озброєння поблизу Старогнатівки Донецької області не було, але українські військові кажуть, що про повне припинення вогню не йдеться. Про це йдеться в сюжеті "5 каналу", передають Патріоти України.

За словами українських захисників, ворог змінив тактику й атакує малими диверсійними групами, одна з яких намагалася прорватися на цій ділянці фронту минулої ночі. Ворожу диверсійну групу помітили. П'ятеро диверсантів вийшли з лісосмуги і швидко просувалися в бік українських позицій, двоє прикривали їх вогнем. "Операція була спланована, спрямована, і йшли саме на конкретну точку. Тобто це діяли не прості хлопці, а хлопці, які були добре навчені", - каже військовослужбовець ЗСУ Михайло.

Як стало відомо, ворожі диверсанти підійшли за півтори сотні метрів до українських позицій і відкрили вогонь. Наші воїни відповіли. Після цього противник відступив, але не заспокоївся. Протягом середи українські позиції поблизу Старогнатівки тричі обстріляли зі стрілецької зброї. "Спостерігаємо за переміщенням піхоти противника по зелених насадженнях і їхніх позиціях", - повідомляє військовослужбовець ЗСУ Роман.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...