"Для меня это большая честь": Медведчук на росТБ розповів про дружбу із Путіним (відео)

Одіозний політик підкреслив, що він не просто "співпрацює" із російським президентом, а саме "близько дружить".

Медведчук на росТБ. Фото: скріншот з відео.

Лідер організації "Український вибір", представник України на переговорах у Мінську Віктор Медведчук розповів про дружбу з президентом РФ Володимиром Путіним в інтерв'ю пропагандистському телеканалу. Про це написав російський журналіст Олександр Тверський на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Медведчук в інтерв'ю пропагандистському RT (RT!!!): "Дружба з Путіним для мене не звинувачення, а висока честь", "Я вдячний Путіну і його Святості Патріарху Кирилу..." Я тільки зараз дізнався, що цей мерзотник ще й займається якимось там врегулюванням на війні та обмінами полонених. Хто уповноважив, цікаво? Точніше не так: з якого йуха", - зазначив він.

Тверський зазначив, що це знаходиться за межею адекватності. Журналіст заявив, що не розуміє, чому Медведчук досі не сидить у тюрмі. "Війна йде, ау. Жарти скінчилися. 4 роки українців вбивають, а такі як Медведчук роблять усе зі свого боку, щоб труни йшли безупинно в українські міста і села. Він же працює вже багато років відкрито на знищення України і підриває її національну безпеку, співпрацюючи з окупантами, з головним вбивцею українців і військовим злочинцем Путіним", - заявив Тверський.

Він виправив самого себе, що Медведчук не співпрацює, а "дружить" із главою РФ, і каже про це на камеру "з неприкритим, людоїдським цинізмом".

Користувачів мережі обурила заява Медведчука. "Навіть рос. пропагандист трохи ох*ріває - що Медведчук ще на свободі", "Путінський кум, Саш, відстаєш від життя".

"Саша-це угода з дияволом, доводиться використовувати цього упиря для звільнення полонених", - заявив Олексій Дудченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...