Для підтримання безпеки під час футбольного матчу між РФ та Туреччиною поліція стягнула водомети

Матч між російською та турецькою футбольними збірними зазначений, як товариський.

Турецька поліція вже підготувалася до матчу. Фото:http://rsport.ru/Водометні автомобілі забезпечать безпеку товариського матчу між футбольними збірними Туреччини та Росії на стадіоні в Анталії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Р-Спорт.

"Водометні автомобілі стягуються до стадіону в Анталії в зв'язку з рішенням збільшити рівень безпеки під час товариського матчу між збірними Туреччини та Росії", - повідомили в поліції.

Раніше Федерація футболу Туреччини повідомила, що заходи безпеки на грі можуть бути посилені лише в тому випадку, якщо її вирішить відвідати президент країни Реджеп Ердоган. На матчі планувалася присутність близько двох тисяч поліцейських, а також 600 стюардів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...