Для стримування ворога з повітря: У Генштабі ЗСУ анонсували масштабні навчання ППО

Мова йде про бойові стрільби зведеним зенітним ракетним полком "Бук-М1" та зенітними ракетними дивізіонами С-300П.

Стрільби проведуть і з "Бук-М1". Ілюстрація:Replyua.net

У цьому році плануються масштабні навчання військових підрозділів протиповітряної оборони. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні в Україні головною силою для стримування ворога з повітря є зенітні ракетні війська. 2016 року після тривалої перерви знову почали стріляти С-300П (зенітні ракетні системи). Плани на 2017 рік іще амбітніші", - зазначається у повідомленні.

Як повідомив начальник зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗС України генерал-майор Дмитро Карпенко, першочергова увага цьогоріч приділятиметься бойовим стрільбам.

"А якщо конкретніше, то плануємо здійснити ще масштабніший, ніж минулого року, захід. Мова передусім про бойові стрільби зведеним зенітним ракетним полком "Бук-М1" та зенітними ракетними дивізіонами С-300П.

Дивізіони "трьохсоток" буде викликано у район виконання навчально-бойових завдань раптово, зі штатним озброєнням та військовою технікою. Звісно, обстановка матиме більш, ніж реалістичний вигляд. А саме це і є головним завданням", - розповів Карпенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...