До 3-ї річниці окупації Криму: У Вінниці активісти спалили російський триколор (фото, відео)

Спалений прапор активісти купили через інтернет, і були здивовані, що в будь-якій точці України можна за 300 грн замовити триколор.

Активісти спалили прапор РФ. Фото: Вінниця. ОК.

У Вінниці активісти "Національного корпусу" провели флешмоб зі спаленням російського триколора. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

При цьому учасники акції запевняють, що "не мають нічого проти росіян", а акція спрямована виключно проти влади країни-агресора. Спалений прапор активісти купили через інтернет, і були здивовані, що в будь-якій точці України можна за 300 грн замовити триколор.

Акцію активісти приурочили до 3-ї річниці окупації Росією Криму. Кажуть, що саме російський прапор став тоді символом агресії сусідньої країни. "Три роки тому росіяни вивісили свій прапор на захопленій "зеленими чоловічками" будівлі Верховної Ради АРК. Це наш протест проти незаконних дій північного сусіда. Ми ніколи не погодимося з окупацією наших територій. Спалити прапор країни-загарбника – це наш протест", - повідомили учасники акції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...