"Донбас" відсвяткував річницю створення: добровольці пригощали маріупольців кашею з тушонкою (фото)

На площі відбувся концерт, там же працювала і виставка військової техніки.

Батальйон "Донбас" у Маріуполі. Фото: 0629.

У Маріуполі 29 травня батальйон "Донбас" відсвяткував свою річницю. Про це повідомляє місцеве видання 0629.com, передають Патріоти України.

Бійців привітав народний депутат України Семен Семенченко, який раніше очолював батальйон. Потім на сцену вийшов чинний комбат з позивним "Гал". Від імені волонтерів міста виступила Галина Одноріг. Воїнам, які загинули, захищаючи Україну, були посмертно вручені нагороди. Їх передадуть родичам героїв.

Крім того, на площі відбувся концерт, там же працювала і виставка військової техніки. Жителі змогли побачити броньовики на базі КРАЗів, БТР, тачанки (джипи, перероблені під військові автомобілі). Кожен автомобіль обладнаний якоюсь зброєю. Чоловіки мали можливість помилуватися зенітними установками, 82-мм мінометами, АГС-17, ПТУР, СПГ-9, фаготом. Також на площі працювала польова кухня, де кожен міг абсолютно безкоштовно скуштувати кашу з тушонкою, приготовлену військовослужбовцями.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...