Допоміг службовий пес: На Луганщині поліція затримала авто, в якому виявили арсенал зброї із зони АТО (фото)

Саме чотирилапий поліцейський і вказав правоохоронцям на те, що в речах подорожуючих щось заховано.

затримане авто було нашпиговане арсеналом зброї. Фото:прес-служба ГУ НП в Луганській області

На одному з блокпостів у Лисичанську на Луганщині поліцейські за допомогою службового пса під час перевірки автомобіля виявили та вилучили велику кількість зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП В Луганській області, передають Патріоти України.

Повідомляється, що співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Тернопіль", які несуть службу на Луганщині, зупинили для перевірки автомобіль "Tоyota – Prado" з п'ятьма пасажирами.

"Зважаючи на те, що автомобіль був вщент забитий речами, до перевірки вирішили залучити й кінолога зі службовим собакою. Саме чотирилапий поліцейський і вказав правоохоронцям на те, що в речах подорожуючих щось заховано", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з автомобіля вилучили три ручні протитанкові гранатомети РПГ – 26, чотири постріли до ручного протитанкового гранатомету РПГ – 7, три гранати Ф – 1 без запалів, одну гранату РГД – 5 з запалом, одну гранату ГРН з запалом, 55 гранат до підствольного гранатомету - ВОГ – 25 П, 414 набоїв калібру 14,5 мм, 65 набоїв калібру 5,45 мм та 1 026 набоїв калібру 7,62 мм.

"Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом слідчим Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водій затриманий для з'ясування всіх обставин події, автомобіль доставлений на штрафмайданчик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...