Довелось цілувати холодний метал: З'явилося відео затримання російського шпигуна в Україні

Після затримання він зізнався, що йому було доручено запропонувати завербованому офіцеру російське громадянство і гроші, причому сума залежала від цінності переданих документів.

Затримання російського шпигуна. Фото: прес-служба СБУ.

Служба безпеки України опублікувала відео затримання шпигуна Головного розвідуправління Росії, якому було поручено завербувати українського офіцера, передають Патріоти України та пропонують вам переглянути цей цікавий ролик.

Як відомо, шпигун був затриманий після прибуття до України для отримання секретних документів про озброєння, плани мобілізації і співпрацю ЗСУ із західними партнерами. Після затримання він зізнався, що йому було доручено запропонувати завербованому офіцеру російське громадянство і гроші, причому сума залежала від цінності переданих документів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...