Дрібничка...А як же приємно: Жарт Держсекретаря США Тіллерсона про Лаврова і Путіна зірвав оплески міністрів НАТО і викликав приступ задухи і скрегіт зубовний у "русского мира"

Своїм жартом глава Держдепу натякнув, що всі рішення в РФ приймає особисто президент Володимир Путін.

Рекс Тіллерсон. Фото: 24СМИ.

Глава Держдепартаменту США Рекс Тіллерсон відвідав із офіційним візитом НАТО, де завоював симпатії міністрів закордонних справ країн Альянсу, пожартувавши про главу МЗС РФ Сергія Лаврова та президента РФ Володимира Путіна. Новину передають Патріоти України.

«Він зірвав овації, в буквальному сенсі. Це не метафора. Йому аплодували», - заявив один із дипломатів. Міністрам сподобалося як Тіллерсон відреагував на слова одного з дипломатів про те, що по відношенню до Росії необхідно застосувати «дворівневий підхід», а для танцю «необхідна пара», передає Голос Америки.

«Звичайно, що з Росією можна танцювати й навіть щось з цього отримати. Але з Сергієм Лавровим точно не потанцюєш, тому що йому заборонено танцювати», - заявив Тіллерсон у відповідь на слова міністра. ЗМІ зазначають, що своїм жартом глава Держдепу натякнув, що всі рішення в РФ приймає особисто президент Володимир Путін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...