ДТП на Сумщині: Іномарка на великій швидкості протаранила рейсовий автобус (відео)

Водій Audi з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу.

Легковик протаранив рейсовий автобус. Фото: прес-служба нацполіції.

Аварія за участю пасажирського автобуса: у громадський транспорт, який здійснював рейс "Суми – Новосуханівка", на великій швидкості влетіла іномарка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Сумській області, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 7 ранку на трасі "Суми – Конотоп". Водій Audi з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу та не розминувся з рейсовим автобусом. У громадському транспорті на момент зіткнення було 12 пасажирів, жоден з них не постраждав.

За даними правоохоронців, внаслідок аварії численні травми отримав 22-річний водій легкової машини. Від зіткнення Audi настільки деформувалась, що рятувальники використовували спеціальні різаки, аби витягнути з салону чоловіка. Врятувала життя потерпілого подушка безпеки.

"Через пошкодження, які зазнав автомобіль в результаті лобового зіткнення, довелося викликати рятувальників, щоб за допомогою спеціальних різаків визволити молодого чоловіка та надати першу медичну допомогу. Наразі потерпілого доправлено до лікарні, де йому остаточно діагностують отримані тілесні ушкодження", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють всі деталі інциденту. Ведуться слідчі перевірки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...