ДТП у Харкові: Водій джипа, тікаючи від поліції, убив 8-місячне немовля (фото)

Подвійна ДТП сталася на Окружній дорозі Харкова о 17:00.

У Харкові винуватець дорожньо-транспортної пригоди мав ознаки алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу патрульної поліції Харкова.

Подвійна ДТП сталася на Окружній дорозі Харкова сьогодні, 27 грудня, о 17:00. За відомостями поліції, автомобіль "Тойота Прадо", що рухався по кільцевій дорозі зі сторони Чугуївської розв'язки на Рогані в напрямку Московської розв'язки, скоїв зіткнення з автомобілями ВАЗ-2107 та "Фольксваген Каді". Внаслідок цього зіткнення постраждав водій ВАЗ, його госпіталізували.

Далі водій "Тойота Прадо", намагаючись втекти з місця пригоди, рушив ліворуч, у напрямку Салтівського Шосе, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2102. В автомобілі знаходилося 4 людини (3 дорослих та дитина). Внаслідок цього зіткнення 8-місячна дитина загинула на місці, батьки малечі госпіталізовані. Водій "Тойоти Прадо" має ознаки алкогольного сп'яніння. На місці працює СОГ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...