"Думаю, що йому хтось неправильно розповів, що дійсно відбувалося": Спікер СБУ спростувала інформацію Туки про перестрілку та затримання контрабандистів у Гранітному

Олена Гітлянська сподівається, що після публікації відео з місця події всі питання про "кришування" контрабанди працівниками СБУ буде знято.

Олена Гітлянська. Фото: uapress.info.

СБУ спростовує інформацію про перестрілку під час затримання контрабандистів у Гранітному. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила речник відомства Олена Гітлянська, передають Патріоти України.

"Інформація трохи перекручена, дійсно, вчора були затримані, спільно зі співробітниками СБУ та з військовими 30-ї бригади, два автобуси з товарами широкого споживання, які намагалися незаконно перетнути лінію зіткнення. СБУ брала участь у цій операції, і у нас є відео, яке ми скоро розмістимо. Ніякої перестрілки не було", - повідомляє Гітлянська.

За словами речника СБУ, їй невідомо, що саме було в автобусах, але зазвичай на непідконтрольну територію везуть речі та медикаменти. "Це деякі підприємці намагаються поза лінії контролю переправити товари широкого споживання на неконтрольовану територію. На жаль, мені невідомо, що саме там було, але зазвичай везуть медикаменти, одяг і тому подібне", - говорить вона.

Також Гітлянська сподівається, що після публікації відео з місця події всі питання про "кришування" контрабанди працівниками СБУ буде знято. "Я бачила його повідомлення, я просто думаю, що, можливо, йому хтось неправильно розповів, що дійсно відбувалося. Я думаю, коли ми розмістимо відео, буде знято всі питання", - зазначає речник СБУ. Наразі тривають слідчо-оперативні дії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...