"Думка Монгольського інституту стратегічних досліджень": У Путіна насмішили розповіддю про нечувану силу армії "ЛДНР"

Заява викликала бурхливу реакцію в соцмережах, де коментатори почали глузувати з російського "експерта".

Сергій Марков. Фото: Укрінформ.

Кремлівський політолог Сергій Марков заявив, що армія терористів "ЛНР" і "ДНР" є п'ятою або шостою в Європі за силою згідно з рейтингами Монгольського університету стратегічних досліджень. Таку заяву екс-депутат держдуми зробив в ефірі "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

За його словами, за даними монгольських експертів, армія терористів поступається лише збройним силам Франції, Німеччини, Великобританії та України. При цьому російську армію в Монголії нібито не розглядають як європейську.

"До речі сказати, вони вважають, що ось ці підрозділи Мотороли, якого терористи з СБУ, так би мовити, підірвали, і Гіві - вони визнані іншим інститутом (забув, на жаль, як його теж називають, теж займаються військовою проблематикою) європейськими, визнані кращими сухопутними підрозділами сучасної Європи", - додав Марков. Така заява викликала бурхливу реакцію в соцмережах, де коментатори почали глузувати з російського "експерта".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...