Дуже поспішав і хотів зекономити на штрафі: Київські патрульні оштрафували чоловіка у Rolls-Royce

Перехожі підтримали патрульних схвальними вигуками.

Нова патрульна поліція. Фото: avtomaniya.com.

Патрульні помітили чорний Rolls-Royce, який перетнув подвійну суцільну лінію та виїхав на зустрічну смугу Харківського шосе столиці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Патрульної поліції України у "Фейсбуці".

Екіпаж патрульної поліції подав світловий та звуковий сигнали і автівка зупинилась. Водій поскаржився на поспіх та попросив патрульних обмежити спілкування лише усним попередженням. Пояснивши, що він піддав інших учасників руху небезпеці, зважаючи на швидкість автопотоку, склали постанову за перетин подвійної суцільної лінії з виїздом на зустрічну смугу. Обурений чоловік сплатив 255 гривень штрафу через термінал.

Свідками події стали перехожі та пасажири громадського транспорту. Вони підтримали патрульних схвальними вигуками. "Тепер я впевнився, що для нової поліції не існує різниці між нами та багатіями", — радо видав перехожий, який прискіпливо спостерігав за процесом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...