Дипломатичний тролінг: МЗС України запросило російських колег на концерт, присвячений деокупації Криму

Сам по собі цей захід є ознакою солідарності з кримськими татарами, з тими українцями, які залишились в анексованому Криму.
У окупованому Криму. Фото: UkrMedia.

МЗС України запросило своїх російських колег на джазовий концерт, присвячений деокупації Криму. Про це повідомив начальник управління публічної дипломатії МЗС України Анатолій Соловей. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

На запитання, чи запрошувало МЗС на джазовий концерт "Музика вільних людей" (в межах третього МЗС OPEN AIR) представника посольства Росії, Соловей відповів: "Наскільки я знаю, запрошення ми надсилали усім нашим колегам-дипломатам".

Український дипломат наголосив, що сам захід є дуже важливим. "Цьогорічний OPEN AIR присвячений тематиці деокупації Криму. Ми також хотіли би привернути увагу наших співгромадян, увагу міжнародної спільноти", – додав Соловей.

"Сам по собі цей захід є ознакою солідарності з кримськими татарами, з тими українцями, які залишились в Криму. Наш меседж, який ми хотіли подати, що ми разом з ними, ми не забули про них, ми не забули їх, ми робимо все, щоб український Крим повернувся додому якомога швидше", – розповів представник МЗС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...