Дива не сталося: Російський Мі-8 знайдений у берегів Норвегії - всі загинули

Російський Мі-8 розбився в четвер, 26 жовтня. Крім екіпажу з трьох чоловік на борту знаходилися п'ять співробітників компанії «Арктикауголь».

Уламки російського вертольота знайшли поблизу острова Західний Шпіцберген. Фото: ТАСС.

Уламки російського вертольота Мі-8 були виявлені на дні моря. Центр координації рятувальних операцій Норвегії повідомляє, що уламки знайдені в 2,2 км від Іс-фіорду, розташованого на західному березі острова Західний Шпіцберген, на глибині 209 м. Новину передають Патріоти України.

Рятувальні служби Норвегії вже завершили свою роботу. Зазначається, що пошуками людей, які перебували на борту, займеться поліція. Джерело в міжнародних службах авіаційного пошуку і порятунку заявило, що «на глибині 178 м виявили імовірно предмети, характерні для кабіни російського вертольота і особисті речі членів екіпажу».

Також, джерело зазначило, що говорити про виявлення фрагментів фюзеляжу поки передчасно. Воно додало: «На місце з Мурманська направляються російські водолази з глибоководним робототехнічнім обладнанням, щоб перевірити дно».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...