Дива "русского мира": Під Челябінськом посеред дороги стирчить стовп (фото)

Розташований він настільки «вдало», що тільки дивом поки не став причиною серйозного ДТП: всі інциденти обійшлися обдертими бортами машин.

Дорогу зі стовпом посередині здали таки у експлуатацію. Фото: ura.ru.

Дивну картину можуть спостерігати автомобілісти, що проїжджають з Челябінська в напрямку селищ «Простори» або «Білий хутір». На відчутній відстані від краю проїзної частини з асфальту залишився стирчати бетонний стовп лінії електропередачі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ura.ru.

Як розповіли місцеві жителі, їх давно мучить загадка стовпа. Розташований він настільки «вдало», що тільки дивом поки не став причиною серйозного ДТП: всі інциденти обійшлися обдертими бортами машин. Справа в тому, що тут, на кільці, сходяться кілька відрізків доріг з пристойним асфальтовим покриттям, де автомобілісти намагаються компенсувати черепашачу їзду по розбитій трасі. І налетіти на перешкоду - особливо в темний час доби - простіше простого.

Побудовану дорогу довгий час не хотіла приймати в експлуатацію місцева влада, а ГІБДД відмовлялися ставити на ній знаки. Після того, як дорогу розширили відповідно до ГОСТу, ця проблема була вирішена - проте ні чиновники, ні поліцейські чомусь не помітили, що залишився посеред асфальту стовп. Зараз його обмотали червоною світловідбиваючої стрічкою, але повністю це не виключає небезпеки, до того ж зірвати світловідбивач можуть хоч хулігани, хоч звичайний порив вітру. «Ми вже самі, з лопатами, "залікували" ями на виїзді з "Просторів", - говорять люди. - Але самостійно викопати і перенести стовп? До такого ми ще морально не готові».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...