Джентльмени і надалі воліють хлебтати віскі по кабаках? Штаб АТО розповів про бездіяльність представників ОБСЄ

Про те, що вони віддають перевагу ресторанам з алкоголем перед роботою, колись повідомляв Москаль

Представники ОБСЄ воліють пити та розважатися. Фото: ЖЖ.

Штаб АТО заявляє, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не реагує на повідомлення про обстріл з боку бойовиків в Зайцеве (Донецька область) та інших населених пунктах. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Протягом останніх днів обстріли проросійськими найманцями населеного пункту Зайцеве посилилися. Ворог застосовує по наших позиціях, окрім гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, міномети калібру 82 та 120-мм, застосування яких заборонене Мінськими домовленостями. Щоб не наражати на небезпеку мирних мешканців у ситуації, що склалася, Керівництво сил АТО в Донецькій та Луганській області змушено прийняти єдине вірне рішення про закриття контрольного пункту в’їзду/виїзду «Зайцеве».

Через українських представників Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) вчора, 1 лютого, про це рішення було повідомлено представників Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ. Змушені констатувати також той прикрий факт, що представники СММ ОБСЄ ніяк не реагують на посилення обстрілів членами незаконних проросійських бандформувань позицій сил АТО в Зайцевому та в інших населених пунктах.

Отже, своєю бездіяльністю представники Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ певною мірою поділяють відповідальність за обстріли бойовиками Зайцевого, закриття КПВВ «Зайцеве» та ескалації конфлікту на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...