Екс-ДАІшник, звільнений з посади за скоєння "п'яної" ДТП, намагається поновитися на роботі через суд

Правоохоронець, який скоїв п'яну аварію в Ужгороді, тепер подає скаргу до Апеляційного суду через рішення про звільнення його з посади

Фото: mukachevo.net

Сьогодні в Апеляційному суді Закарпатської області відбулося чергове засідання по апеляційній скарзі колишнього працівника ДАІ Федора Г., звільненого з поліції за скоєння "п’яної" ДТП. Рішення по справі суд оголосить 15 вересня о 16.00. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

"Нагадаємо, що цей екс-правоохоронець,перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв 21 липня ДТП в м.Ужгороді. Керована ним іномарка влетіла в огорожу дитсадка. Експертиза засвідчила в крові водія 2,5 проміле алкоголю. За скоєння ДТП в стані алкогольного сп’яніння офіцера звільнили з роботи, а Ужгородський міськрайонний суд своїм рішенням від 10 серпня визнав його винним у «п’яному» ДТП і позбавив кермувальника водійських прав на 2 роки.

Це рішення суду екс-правоохоронець нині оскаржує в Апеляційному суді Закарпатської області. Федір Г. запевняє, що не був того вечора за кермом і тому вимагає скасувати рішення Ужгородського суду. Натомість патрульні засвідчили в суді, що саме громадянин Г. перебував за кермом автомобіля «Шкода СуперБ» на момент скоєння ДТП. До того ж, він був у стані алкогольного сп’яніння і порушував громадський порядок, перешкоджаючи роботі поліцейських та законній журналістській діяльності.

Також в суді було проглянуто відео із камери поліцейських з моменту виявлення автівки-порушника та до затримання підозрюваного.

Суддя Федір Вотьканич призначив сьогодні оголошення рішення по апеляційній скарзі на завтра, 15 вересня, о 16.00.

На суді, окрім журналістів, були присутні громадські активісти, зокрема бійці цивільного корпусу «Азов». Вони виступають за об’єктивний розгляд справи й за належне покарання екс-правоохоронця, який скоїв «п’яне» ДТП", - сказано у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...