Екс-міністр та "любий друг" Ющенка погрожував на АЗС закопати усіх "козлів", які не пропустили його без черги

За словами очевидця, Червоненко кричав, бризкав слиною, обіцяв усіх "порішати".

Євген Червоненко. Фото: x-true.info.

Колишній міністр транспорту і зв'язку та екс-очільник Запорізької обласної держадміністрації Євген Червоненко влаштував скандал на автозаправці WOG біля Рівного через те, що його не пропустили без черги. Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник екс-глави Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути Костянтин Батозський, передають Патріоти України.

"На заправці WOG, що на об'їзній навколо Рівного, неабияку чергу пристойних сімейних відпускників, які на повному ходу повертаються до Києва, голосно розбавляє собою відомий в минулому Євген Червоненко. Він п'яний, гучний, нахабний і огидний. Він розмахує "золотою карткою", називає себе членом ради директорів неясно чого, каже, що у нього 7 орденів від "цієї країни", влазить перед мною в чергу, до мого нетихого, аж ніяк, обурення", - розповів він.

За словами очевидця, після цього розпочалася сцена "звичайного сільського свинства". "Пан Червоненко кричав, бризкав слиною, обіцяв мене (і всіх нас, пристойних обурених сім'янинів) "порішати". Потім було сказано, що скоро цей час скінчиться, і нас, "козлів", закопають. Чергою п'яній тварині я не поступився. У відповідь вислухав ще тріаду проклять на адресу себе, і (увага!) "чортового офісного планктону", - додав він, зазначивши, що Червоненко був "із прислугою".

Пізніше Червоненко відреагував у коментарях на звинувачення, назвавши чоловіка "провокатором", та запевнивши, що той бреше. За словами екс-міністра, він мав телефонну розмову з радою директорів у Каліфорнії, коли невідомий причепився до нього, що Червоненко говорить російською мовою. Окрім цього він запевнив, що був тверезим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...