Екс-регіонал жорстоко вбив собаку лісника на полюванні (фото 18+)

Депутат з друзями розпивали у лісі спиртні напої, коли до них підійшов лісник.

Лісник Йосип Логін зі своїм вбитим чотириногим другом. Фото: соцмережі.

Депутат Закарпатської обласної ради від партії Відродження застрелив собаку, яка належала місцевому ліснику Йосипу Логіну. Про це в мережі Facebook повідомляє Ілля Панко, передають Патріоти України.

"В Анталовцях Логін Йосип, який пропрацював лісником 32 роки, чергував в лісі та дивився за порядком зі своїм собакою, якого звали Алтай. У цей час, у цьому лісі полював депутат обласної ради Помпель Мирон Йосипович, екс-регіонал із партії Відродження та його гості.

Лісник, підійшовши до компанії, яка в цей момент розпивала спиртні напої, побачив убиту в голову собаку і запитав їх, хто це зробив. Мирон Йосипович встав та підійшов до лісника, сказавши йому, що це зробив він, а, далі взявши його за груди, вдарив об дерево та, погрожуючи, змусив його піти. Бідолашний лісник Йосип пішов, несучи свого друга-собаку на руках", - пише Панко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...