Екс-регіонали, які втекли у Москву, збирають компромат на організаторів мітингів біля Верховної Ради

Особливий інтерес для екс-регіоналів представляють джерела фінансування акції, можливі провокаційні дії учасників, наявність «проплачених» активістів та реакція влади.
Мітингувальники під Радою. Фото: Українська правда.

Як стало відомо групі ІС, колишні члени «Партії регіонів», що ховаються від українського правосуддя в Москві, М. Левченко та С. Богачов через свої контакти з числа активістів «Партії регіонів» збирають інформацію про акцію протесту, яка проходить з 17.10.2017 під будівлею Верховної Ради України. Новину передають Патріоти України.

Особливий інтерес для них представляють джерела фінансування акції, можливі провокаційні дії учасників, наявність «проплачених» активістів, реакція влади. Збір зазначеної інформації здійснюється для подальшого використання під час публічних виступів на російських телеканалах з метою висвітлення ситуації в Україні в негативному ракурсі. Основна мета - створити враження про відсутність легітимності центральної влади в Україні і необхідність її заміни в найближчому майбутньому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...