Енергійний джек-рассел-тер'єр і натішився вдосталь, і в Книгу Гіннесса потрапив (відео)

Тер'єри відрізняються шаленою швидкістю і не можуть і хвилинки всидіти на місці. Завдяки своїй невгамовності деяким вдається прославитися.

Твінкі, рекордсмен Книги Гіннесса. Фото: joyreactor.ccКаліфорнійський пес на ім'я Твінкі породи джек-рассел-тер'єр встановив новий рекорд Гіннесса зі швидкісного лопання зубами ста повітряних кульок за 39,08 секунди, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рекорд 28 червня зафіксувала спеціальна комісія. Попередній рекорд належав собаці на ім'я Келлі, він склав 41,67 секунди.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...