Етнічна злочинність чи збіг? У Києві кавказьке угруповання влаштувало стрілянину, серед поранених - працівник СБУ (фото, відео)

Інцидент стався по вул. Вишняківській близько години дня в одному з районів столиці.

На місці конфлікту. Фото:прес-служба поліції Києва

У четвер, 3 травня, в Дарницькому районі Києва на автостоянці стався конфлікт зі стріляниною, у результаті якого двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Як стало відомо, інцидент по вул. Вишняківській близько години дня стався між представниками комісії, які прибули на автостоянку зробити заміри відведеної під паркувальні місця ділянки, і невідомими.

За інформацією поліції, серед працівників були представники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" та оперативник спецслужби. Очевидці, зателефонувавши до чергової частини, повідомили, що чули постріл.

"У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Попередньо, у постраждалих удари різних частин тіла й у одного - поранення в ногу", - передає прес-служба столичної поліції.

Пізніше народний депутат від Радикальної партії України Ігор Мосійчук повідомив, що пораненим виявився співробітник Служби безпеки України, а нападники причетні до кавказьких угрупувань.

"О 14:30 у столиці введено план "Перехоплення". У Дарницькому районі на парковці за адресою вулиця Вишняківська, 1б був поранений працівник СБУ. Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, знаходяться 4-5 осіб кавказької зовнішності, озброєні", - пише депутат на своїй сторінці в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...