​Facebook повідомив про смерть Цукерберга

Соціальна мережа Facebook помилково повідомила про смерть кількох сотень користувачів, в тому числі і свого засновника

Марк Цукерберг

Технічний збій не обійшов навіть Марка Цукерберга, на особистій сторінці якого також з'явилося повідомлення з позначкою, що власник облікового запису недавно помер, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Пізніше цим людям довелося писати засмученим близьким, що звістка про їх смерті дещо перебільшена. Керівництво соціальної мережі вибачилося за прикрий випадок. "Нам дуже шкода, що це сталося. Це була жахлива помилка, вона вже виправлена", - заявив представник ресурсу.

"Це був настільки важкий тиждень для Америки, що "Фейсбук" виішив, що ми померли", - пожартував з цього приводу один з користувачів, натякаючи на минулі президентські вибори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...