"Фонд боротьби з корупцією" Навального показав будинок екс-глави російської митниці (відео)

За даними фонду, вартість будинку площею 1565,1 м² становить 200 млн рублів.

Маєток Андрія Бельянінова. Фото: скріншот з відео.

Некомерційна організація "Фонд боротьби з корупцією" (ФБК), заснована російським опозиціонером Олексієм Навальним, продемонструвала, як з висоти пташиного польоту виглядає особняк колишнього керівника Федеральної митної служби Андрія Бельянінова, який вчора був звільнений з посади. Відео, зняте співробітниками ФБК, опубліковано на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

За даними фонду, вартість будинку площею 1565,1 м² становить 200 млн рублів. "Бельянінов жив в цьому будинку відкрито, незважаючи на те, що не міг собі його дозволити. А зараз чиновник просто відправлений у відставку без всякого розслідування", - відзначили у фонді.

Головний російський митник на цьому тижні опинився в центрі скандалу. Слідчі провели обшуки в його кабінеті і особняку в рамках кримінальної справи про контрабанду алкоголю. За даними ЗМІ, в будинку Бельянінова знайшли коробки з-під взуття з грошима - майже 10 млн рублів, близько $ 400 тис. І € 350 тис., оригінали старовинних картин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...