Французи розповіли, що вони насправді думають про Марін Ле Пен

За іронією долі «Національний фронт» нещодавно був близький до ВО «Свобода», яку зараз він називає неонацистською партією.

Марін Ле Пен. Фото: Russia Now.

Заява лідера французьких націоналістів Марін Ле Пен про легітимність так званого референдуму у Криму засмутила не лише українців, а й французів. Кореспондент Politeka поспілкувався з деякими з них, щоб дізнатися, що вони думають про свою скандальну співвітчизницю, передають Патріоти України.

Європейський експерт, президент міжнародного аналітичного центру Continental European Union club Олів’є Ведрін заявив, що Росія використовує Ле Пен. «Ле Пен отримує гроші з Росії. Її використовують», – зазначив він.

Інший житель української столиці француз Джоселін, сказав, що заява Ле Пен не була сюрпризом для нього. За його словами, партія «Національний фронт» завжди мала проросійські погляди та підтримувала багато кроків Росії на протязі останніх років.

«Ця партія ніколи не соромилася висміювати революцію на Майдані, називаючи її «фашистським переворотом», який спонсорували США і НАТО. У такий спосіб вони використовують таку ж риторику, як Кремль. Ця партія отримала значні кредити від російських банків, і не важко здогадатися, чому «Національний фронт» має проросійську позицію.

До речі, за іронією долі «Національний фронт» нещодавно був близький до ВО «Свобода», яку зараз називають неонацистською партією. Можна легко знайти відео, де Жан-Марі Ле Пен (батько і перший лідер «Національного фронту»), Марін Ле Пен з’являються разом з Олегом Тягнибоком», – сказав він.

Інший житель Києва із Франції Луї заявив, що Ле Пен є крайнім правим політиком. «Ось вам і відповідь, що я думаю про неї. Її діяльність фінансується Путіним», – резюмував француз. Мешканка Франції Крістіна Граф повідомила, що не любить націоналістів і лідера «Національного фронту», зокрема. «Я поважаю інші країни і не люблю націоналістів, як Ле Пен, або фанатів Путіна», – зазначила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...