Гаага вміє чекати: Казанський спрогнозував долю Путіна і Ко на прикладі Младича

До 2000 року Ратко Младич відкрито жив у Белграді, спокійно відвідував публічні заходи і тільки сміявся над звинуваченнями міжнародних організацій.

Ратко Младич. Фото; РІА "Новости".

Доля сербського генерала Ратко Младича, засудженого Гаазьким трибуналом до довічного ув'язнення за геноцид, злочини проти людяності і військові злочини, є показовою в питанні можливого покарання російського керівництва за агресію проти України. Про це в Facebook написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він нагадав про те, що Младич був оголошений у розшук ще в 1996 році проте сербський президент Слободан Мілошевич відмовився його видавати. "До 2000 року Младич відкрито жив у Белграді, спокійно відвідував публічні заходи і тільки сміявся над звинуваченнями міжнародних організацій. Але 2000 року влада в Сербії змінилася, і стало не до сміху. Мілошевича видали міжнародному суду, а Младичу довелося ховатися, щоб не повторити його долю", - написав журналіст.

Казанський наголосив, що Младич переховувався 11 років, поки не був заарештований у 2011 році в одному із сербських сіл. "Після арешту його одразу передали в руки Гаазького трибуналу, який сьогодні поставив у його справі крапку. Решту життя Младич проведе за гратами. Це я до чого? Та до того, що сьогодні військові злочинці в Росії теж думають, що їм нічого не буде за Боїнг, за підвали і тортури. Але Гаага вміє чекати", - підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...