Ганебний кінець: ОБСЄ знайшла на Луганщині спалене авто й останки терористів "ЛНР"

Голова місії ОБСЄ Александр Хуг закликав обидві сторони відвести сили від лінії фронту.

Александр Хуг. Фото:www.rbc.uaСпостерігачі ОБСЄ на Луганщині знайшли спалений автомобіль і тіла бойовиків "ЛНР". Про це повідомив на брифінгу перший заступник керівника СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг, передають Патріоти України з посиланням на ЛІГА.net.

"Минулої п'ятниці наші спостерігачі в Калиновому на захід від Луганська побачили останки людей і спалений автомобіль. Там були вбиті четверо бойовиків "ЛНР", ще вісім поранені", - сказав він.

Говорячи про втрати сил АТО, Хуг зазначив, що з 15 загиблих українських військових дев'ять загинули унаслідок бойових дій в Авдіївці Донецької області.

"Зайцеве та Станиця Луганська закриті через обстріли. Вже немає безпечного місця у всій Луганській області, де люди могли б безпечно перетнути лінію зіткнення", - зазначив представник ОБСЄ.

За його словами, на Донбасі спостерігається активізація бойових дій. Хуг закликав обидві сторони сили відвести від лінії фронту.

Нагадаємо, раніше спеціальний представник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдик заявляє, що на Донбасі фіксується 4,7 тис. порушень режиму припинення вогню за добу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...