Голлівудський друг Путіна став персоною нон грата в Україні (документ)

СБУ на п'ять років заборонила Стівену Сігалу в'їзд в Україну.

Стівен Сігал. Фото: РИА Новости.

Слідом за низкою російських знаменитостей заборону на в'їзд в Україну отримав голлівудський актор Стівен Сігал, який є другом президента РФ Володимира Путіна. СБУ на п'ять років заборонила йому в'їзд в Україну. Про це йдеться у відповіді спецслужби на запит "Апострофа", передають Патріоти України.

"Користуючись частиною 1 статі 13 закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" та статею 7 Закону України "Про основи національної безпеки України", Службою безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну вказаній особі терміном на 5 років", - підкреслили в СБУ.

"Рішення про заборону в'їзду в Україну приймається в разі якщо є достатньо інформації, отриманої в установленому законом порядку, про факт вчинення нею суспільно небезпечного діяння, незалежно від території його вчинення, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України, попередження, виявлення, припинення та розкриття якого віднесено до компетенції СБУ", - уточнили в СБУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...