Головне управління розвідки ЗСУ повідомляє про нові втрати російських військових на Донбасі

Противник поніс втрати під час висування росіян у складі диверсійної розвідувальної групи у районі населеного пункту Зайцеве.

На околицях Зайцевого. Фото: news.join.ua.

Українська розвідка дізналася, що за минулу добу у районі населеного пункту Зайцеве Донецької області загинув один російський військовослужбовець, ще один отримав поранення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, новину передають Патріоти України.

«Протягом доби противник поніс втрати в особовому складі. Один військовослужбовець ЗС РФ загинув (Валерій Москалець) та один отримав поранення під час висування у складі диверсійної розвідувальної групи у районі населеного пункту Зайцеве», - йдеться у повідомленні. Розвідка також встановила, що у складі незаконного збройного формування у районі Мар’їнки діє підрозділ Збройних сил Росії «Білий ведмідь».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...