Головний винуватець? Через вибухи в Калинівці суд оштрафував офіцера за поганий контроль на КПП

Як відомо, детонація боєприпасів на військових складах на Вінниччині почалася ввечері 26 вересня.

Суд оштрафував офіцера за неналежний контроль щодо дотримання пропускного режиму на складах в Калинівці, де 26 вересня сталася пожежа і вибухи боєприпасів. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Зокрема, за вчинення адміністративного правопорушення у військовій частині А1119 в м.Калинівка Вінницької області, на 2 тис 465 гривень оштрафований начальник режимної служби Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку.

"Встановлено, що старший офіцер, будучи військовою службовою особою, в порушення статутних вимог 26 вересня 2017 року неналежно виконував свої службові обов'язки щодо здійснення контролю за станом пропускного режиму, дотримання порядку допуску особового складу і техніки на адміністративно-господарську і технічну територію зазначеної військової частини, в результаті чого працівниками приватного підприємства, зокрема, здійснено переміщення заборонених легкозаймистих речовин і пожежонебезпечних предметів на технічну територію зазначеної військової частини, де безпосередньо зберігалися боєприпаси до танкових гармат", - йдеться в повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...