Гори руїн: В Одесі обвалився будинок, де працювали чиновники-фінансисти (фото)

Будівлю, у якої відвалилася стіна, серйозно ремонтували кілька років тому.

У центрі Одеси обвалився будинок, в якому працювали чиновники. Зокрема, інцидент стався на вулиці Жуковського – обвалилася стіна будинку, де розташовувався муніципальний департамент фінансів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на politeka.net.

Повідомляється, що причиною обвалення могли стати роботи зі знесення руїн сусіднього будинку, який 10 років тому згорів. Також з’ясувалося що будівельна компанія, яка зараз веде демонтаж, не має жодних дозвільних документів.

Будівлю, у якої сьогодні відвалилася стіна, серйозно ремонтували кілька років тому. Зазначимо, що на щастя, у результаті інциденту потерпілих немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...