Господаря ще шукають: У Києві поліція виявила арсенал зброї та боєприпасів у приватному будинку (фото)

Небезпечну знахідку вилучили на вулиці Валі Котика в Святошинському районі столиці.

Фото:https://kyiv.npu.gov.ua/uk/У Києві правоохоронці виявили в приватному будинку на вулиці Валі Котика в Святошинському районі арсенал зі зброєю і боєприпасами. Про це повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції в столиці, інформують Патріоти України.

На горищі і в будинку поліцейські знайшли величезну кількість патронів, корпус гранати Ф-1 та запал до неї, а також предмет, зовні схожий на ручну протитанкову гранату.

У гаражі оперативники виявили три предмети з ознаками переробки під патрони калібру 9 мм, зовні схожі на пістолети іноземного виробництва. Крім того, у дворі знаходилася іномарка з державними номерами, які фігурують в трьох епізодах кримінального злочину: машина була зафіксована на автостанціях столиці, водій якої після заправки паливом зник, не розрахувавшись за послугу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю) та статтею 296 КК (хуліганство). Проводяться заходи щодо встановлення місця знаходження господаря будинку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...