"Говорив, що він - екстрасенс та балотувався у мери": Мати чоловіка, який захопив заручників в Харкові, дала свідчення

Жінка вважає, що її син пішов на злочин, щоб привернути до себе увагу.

Мати Володимира Безуха. Фото: УНН.

Мати Володимира Безуха, який 30 грудня влаштував захоплення заручників в одному з відділень пошти в Харкові, характеризує свого сина як психічно хвору людини. Відповідну заяву жінка зробила в суді, де 31 грудня обирається запобіжний захід для Безуха, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Жінка вважає, що її син пішов на злочин, щоб привернути до себе увагу. Вона впевнена, що грабіжник не обирав би людне місце для скоєння злочину.

"Він чекав поки зберуться журналісти, випустив дітей, залишив для своєї безпеки чотирьох осіб. Мета його така - він закінчив всього 4 класи. Розумово він розвинений. Але він псих, страшний псих ... Він стояв на обліку. Він хотів з дитинства стати лідером. Вважав, що він екстрасенс, балотувався в мери", - сказала Безух.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...