Гра в монополію: АМКУ змусив провідного оператора мобільного зв'язку знизити тарифи

АМКУ рекомендував ПрАТ «Київстар» створити окремі тарифні плани, в яких прирівняти тарифи на вихідні дзвінки своїх абонентів на номери абонентів рухомого (мобільного) зв'язку та на номери абонентів фіксованого зв'язку.

Антимонопольний комітет. Фото: 112 Україна.

Оператор мобільного зв'язку «Київстар» виконав рекомендації Антимонопольного комітету України (АМКУ) про встановлення економічно обгрунтованого рівня тарифів. Зокрема, були внесені зміни в тарифні плани «Комфорт», «Комфорт +» і «Ультракомфорт». Про це повідомляє прес-служба АМКУ, передають Патріоти України.

«Київстар» виконав рекомендації Антимонопольного комітету. АМКУ рекомендував ПрАТ «Київстар» створити окремі тарифні плани, в яких прирівняти тарифи на вихідні дзвінки своїх абонентів на номери абонентів рухомого (мобільного) зв'язку та на номери абонентів фіксованого зв'язку України, для забезпечення рівних умов для застосування рівнозначних угод зі споживачами», - наголошується в повідомленні.

Станом на 26 квітня 2017 року ПрАТ "Київстар" вже повідомив АМКУ про виконання рекомендацій, а саме, про внесення змін до умов надання та підключення тарифних планів «Комфорт», «Комфорт +» і «Ультракомфорт» для абонентів передплаченого зв'язку, які забезпечують виконання наданих рекомендацій.

Зокрема, згідно з розпорядженням ПрАТ «Київстар» від 24 квітня абонентам передплаченого зв'язку ПрАТ «Київстар» повідомлено про прирівняну вартість вихідних дзвінків на телефонні номери абонентів мереж інших операторів рухомого (мобільного) та фіксованого зв'язку України, яка в рамках наданих 30 хвилин складе 16 копійок , а за межами використання наданих хвилин - 0,74 грн, що майже в два рази нижче попередньо встановленої вартості хвилини дзвінка на номери абонентів фіксованого зв'язку України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...