Грошей немає тільки для росіян? Путін виділив Індії мільярди доларів

Президент РФ підкреслив, що індійська корпорація з атомної енергетики і російська держкорпорація «Росатом» вже почали спільну підготовку до будівництва третього і четвертого блоків атомної електростанції.

Грошей у Путіна немає тільки для росіян. Фото: Еспресо.TV.

Індійська АЕС Куданкулам отримає від Росії кредит в розмірі три мільярди чотириста мільйонів доларів. Заява про надання кредиту прозвучала від президента Путіна. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Путін підпише розпорядження про виділення додаткових засіб на будівництво АЕС в Індії. За словами російського президента, в серпні поточного року він був в Індії, де разом з прем'єр-міністром цієї країни брав участь у передачі першого енергоблоку атомної електростанції, а зовсім скоро планується запустити другий блок. Путін підкреслив, що індійська корпорація з атомної енергетики і російська держкорпорація «Росатом» вже почали спільну підготовку до будівництва третього і четвертого блоків атомної електростанції, і зараз будівництво йде за наміченим графіком.

Нагадаємо, що місяць тому індійська і російська сторони проводили переговори про можливі поставки російського газу. У Нью-Делі проходили переговори робочої групи, на яких обговорювалися перспективи спільного проекту. Переговори ведуться майже рік, однак сторони так і не визначилися з маршрутом і назвали проект «складно реалізованим через відсутність спільних кордонів».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...