Група відомих українських спортсменів налагодила контрабанду заборонених стимуляторів

За попередньою інформацією, щомісячний обіг коштів становив не менше 50 тисяч доларів США.

Вилучені стимулятори. Фото: прес-служба СБУ.

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, до якого входили відомі українські спортсмени - їхні імена не називаються. Зловмисники налагодили контрабанду анаболічних стероїдів в Україну з подальшим переправленням препаратів, зокрема, в країни Євросоюзу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

Контрабандисти отримували товар з країн Східної Азії, а також однієї з сусідніх держав. Частина продукції з вмістом заборонених до вільного обігу в Україні метандієнону і нандролона реалізовувалася в країні через мережу посередників-спортсменів, які займаються важкою атлетикою і бодібілдінгом.

За попередньою інформацією, щомісячний обіг коштів становив не менше 50 тисяч доларів США. Співробітники спецслужби затримали одного з організаторів контрабандного каналу в Полтаві під час пересилки в ЄС чергового міжнародного поштового відправлення з прихованою серед речей партією препаратів.

Під час обшуків за місцем проживання ділка і орендованих ним приміщень правоохоронці вилучили ампули, блістери з таблетками, колби з ін'єкціями загальною кількістю майже десять тисяч штук і комп'ютерну техніку зі схемами поширення товара.Открито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...