Грузія допоможе ЗСУ готувати бійців до війни в гірській місцевості

Також була досягнута домовленість про обмін досвідом з питання реформування оборонних відомств.

Степан Полторак зустрівся із своїм грузинським колегою. Фото: Обозреватель.

Грузія допоможе Україні в підготовці до військових дій у гірській місцевості. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

“Планується розширення співробітництва за такими напрямками як підготовка військовослужбовців Збройних сил України за стандартами Альянсу щодо дій у гірській лісовій місцевості. У Грузії величезний досвід і він нам буде корисний при підготовці наших підрозділів”, – сказав він на спільній з міністром оборони Грузії Леваном Изория прес-конференції в четвер у Києві.

Сьогодні, 30 березня, в рамках офіційного візиту в Україну делегації Міністерства оборони Грузії, відбулася зустріч Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака з Міністром оборони Грузії Леваном Ізорія та переговори у складі делегацій. Степан Полторак зазначив, що також була досягнута домовленість про обмін досвідом з питання реформування оборонних відомств.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...