"Гучна справа з подачі Насірова": СБУ спільно з НАПКА звинувачують Марушевську в преміюванні самої себе на 500 грн

Юлія Марушевська висловила сподівання на таку ж ретельність розслідувань і щодо інших державних чиновників, а не тільки до неї.

Юлія Марушевська. Фото: www.5.ua.

Екс-начальниця Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що після відставки силовики, в тому числі Служба безпеки України (СБУ), вже кілька місяців перевіряють її роботу, знайшовши порушення на суму 500 грн. Про це вона написала в Facebook, передають Патріоти України.

Ось що написала Марушевська: "Павло Демчина, перший заступник керівника СБУ - служби, що керує проведенням АТО, відкрив новий фронт. Антикорупційний. Сьогодні давала пояснення в НАЗК за його клопотанням. Пан Павло ретельно пильнуючи загрози державним інтересам в Одеській області, викрив корупцію на митниці. За бюрократичною традицією відділ персоналу підготував до мого підпису наказ до 8 березня, який передбачав преміювання всіх жінок митниці на 500 грн. з нагоди свята. Я мала слабкість не відмовити. Через недбалість кадровиків, моє прізвище потрапило у список на півтисячі осіб.

Наказ пройшов перевірку юридичного департаменту та департаменту внутрішньої безпеки. Тепер СБУ разом з Національним агентством з питань запобігання корупції звинувачує мене в адміністративному порушенні через конфлікт інтересів за преміювання самої себе на 500 гривень.

Браво! Ось що таке справжня боротьба з корупцією. Таке героїчне протистояння з корупційною гідрою заслуговує визнання і поваги. І медалі. А також премії - усім тим спецслужбовцям, які за бюджетні кошти знаходитимуть такі "страшні" порушення. Я вітаю таку самовідданість у боротьбі з корупцією, бо сподіваюсь на таку ж ретельність розслідувань і щодо інших державних чиновників. Мене на митниці вже кілька місяців немає, а перевірки досі тривають".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...