"Гупало страшно": Бійці АТО прийняли бій біля Авдіївки

Противник бив зі стрілецької зброї і гранатометів.

У промзоні Авдіївки. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 19 січня, відбувся бій поблизу Авдіївської промзони. Ще з 13-ї години дня бойовики почали обстрілювати позиції українських військових, передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Противник бив зі стрілецької зброї і гранатометів. Втрат з нашого боку немає. Прес-офіцер бригади розповіла, що ворог три години не давав українським військовим вивести знімальну групу з позицій.

"Хлопці вивели нас там трошки окольними шляхами. Ми, поки бігли, все чули, як по тій дорозі, де ми мали йти, гупало так, що страшне. Над нами також кулі свистіли непогано. Добре, що ми там були під захистом будівель", – повідомила прес-офіцерка бригади ЗСУ Олена Мокренчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...