Г*вно згадало про план "Б": митник намагався спустити хабар в унітаз (фотофакт)

Митники вимагали від громадян гроші за нестворення ними перешкод при переміщенні товарів через держкордон України.

Хабарник намагався знищити доказ. Фото: соцмережі.Працівники митного посту «Львів-аеропорт» були затримані на черговому хабарі. Один з них намагався змити в унітаз 300$, які були отримані ним незаконно. Про це повідомляє на своїй сторінці в соцмережі голова управління власної безпеки ДФС Юрій Шеремет, передають Патріоти України.

Співробітниками внутрішньої безпеки ДФС України в ході розслідування було зафіксовано понад 60 фактів систематичного вимагання та отримання службовими особами митного посту "Львів-аеропорт" хабарів на загальну суму понад 10 тис. доларів США. Митники вимагали від громадян гроші за нестворення ними перешкод при переміщенні товарів через держкордон України.

«Сьогодні, 28 лютого, під час чергового одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США, митників було затримано «на гарячому». При цьому, вже у ході проведення спецоперації, «спритники» намагалися позбутись речових доказів за допомогою унітазу», - заявив Шеремет. Наразі, на місці події проводиться оперативне розслідування, тривають обшуки службових приміщень митного посту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...