І квиток на Москву в один бік?: Громадянин РФ за "приємні хвилини" готовий заплатити заступниці Авакова 11 000 000

Ймовірно, чоловік сприймає зустріч із Дєєвою як побачення.
Анастасія Дєєва. Фото: LABA.

Олена Фесюн, яка запропонувала 11 млн грн за сніданок із заступником міністра внутрішніх справ України Анастасією Дєєвою, заявила виданню "Страна", що, усупереч повідомленням системи ProZorro, не відкликала своєї ставки. Новину передають Патріоти України.

"На ProZorrо, найімовірніше, мене неправильно зрозуміли. Я сказала, що на зустрічі буду не я, і тут почалося. Оскільки прізвище моє, їм незрозуміло, чому на побаченні буду не я. Хоча навіщо їм ця інформація, не розумію. Може, збентежило те, що чоловік, який купив сніданок, – громадянин РФ", – сказала Фесюн.

Росіянин усе ще готовий заплатити 11 млн грн, сказала учасниця торгів. На її думку, чоловік сприймає зустріч із Дєєвою як побачення. Розкрити особу покупця сніданку Фесюн відмовилася, але вказала, що росіянин не знайомий з Анастасією.

Водночас представник ProZorrо заявив, що Фесюн відмовилася від оплати. "Нам вона сказала, що хотіла поставити 11 000. Але помилилася й поставила 11 000 000", – сказав менеджер проекту Андрій Мотовиловець. "Страна" називає Фесюн журналістом програми "Секретні матеріали", яка виходить на телеканалі "1+1".

Сьогодні сервіс держзакупівель ProZorrо оприлюднив результати аукціону, лотом якого був сніданок із заступником глави МВС Дєєвою. Переможцем було визнано Владислава Солошенка, чия ставка дорівнювала 10 010 грн. Найвищу ставку – 11 млн грн від Фесюн – було анульовано після відмови заявниці. Кошти від благодійного аукціону планують спрямувати на купівлю апаратів штучної вентиляції легень у дитячу клініку Інституту нейрохірургії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...