Поліція на Луганщині затримала злодія з РФ, який накинувся з ножем на правоохоронців

Зловмисник не відреагував на попередження поліцейських і почав рухатись з ножем в їх бік. Правоохоронцю довелось вистрелити втікачу в сідницю.

Ілюстрація:rotativo.com.mx

Протягом ночі з 19 на 20 травня 2018 року до Міловського відділу поліції надійшло 5 повідомлень від громадян про вчинення крадіжок з проникненням до житла. Одному з потерпілих вдалось побачити зловмисника - чоловік зателефонував в поліцію та детально описав прикмети невідомого, який потрапив до нього в будинок, вкрав майно та втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передають Патріоти України.

Поліцейські почали відпрацьовувати територію. В районі тупика Елеваторський співробітники поліції побачили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника. Це підтвердив і потерпілий, який був разом із нарядом поліції.

Помітивши правоохоронців, правопорушник забіг на територію непрацюючого фермерського господарства і дістав з кишені мисливський ніж. Це помітив офіцер поліції і попередивши чоловіка про застосування вогнепальної зброї, зробив постріл угору.

Зловмисник не відреагував на попередження і почав рухатись з ножем в бік поліцейських. Правоохоронцю довелось вистрелити втікачу в сідницю. Поліцейські надали пораненому першу медичну допомогу та викликали швидку.

За попередньою інформацію, правопорушник називає себе "Махмуд", він не є громадянином України, місяць тому звільнився з місця позбавлення волі у Росії. На території України перебуває незаконно. Цієї ночі він встиг пограбувати 5 будинків, де забирав гроші та мобільні телефони.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Встановлюються усі обставини події.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...