І президента, і парламенту: "Банкова готується провести дострокові вибори ще цього року", - Садовий

Це все тому, що президент втрачає довіру та боїться, що в наступному році він програє на президентських виборах і наступного терміну йому не бачити, вважає мер Львова.

Андрій Садовий. Фото:www.5.ua

На сьогоднішній день Адміністрація президента України активно розглядає можливості проведення дострокових президентських та парламентських виборів вже восени поточного року. Про це під час розмови з журналістами Дзеркала тижня розповів міський голова Львова Садовий Андрій, передають Патріоти України.

"Наскільки мені відомо, то варіант проведення дострокових виборів активно розглядається у Адміністрації президента. Вже є плани щодо проведення дострокових виборів до парламенту та на пості президента України. Це все тому, що президент втрачає довіру та боїться, що в наступному році він програє на президентських виборах і наступного терміну йому не бачити", - каже він.

При цьому Садовий заявив, що на членів фракції "Самопоміч" постійно тиснуть. "Я дуже пишаюся своїми однопартійцями у Верховній Раді України. Не зважаючи на те, що на них постійно тиснуть та спокушають, вони тримаються дуже гідно.

Їх регулярно залякують натяками на можливе порушення кримінальних проваджень та провокують до агресивної поведінки", - наголосив Садовий. При цьому він зауважив, що тиск на його однопартійців у парламенті вчиняють інші народні депутати з різних фракцій та коаліцій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...