"Я благала: відпустіть, що ви робите?": На Київщині чоловік замордував собаку та кинув під ноги жінці, яка нею опікувалась (відео)

Чоловік, який вбив пса, неодноразово звинувачувався у завданні шкоди тваринам.

Песика жорстоко вбили на Київщині. Фото: скріншот з відео.

У селі Іванковичі Київської області чоловік вбив собаку, а його тіло кинув під ноги жінці, яка тривалий час ним опікувалася. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

За словами жительки села Тетяни Данильченко, чоловік, який вбив пса, неодноразово звинувачувався у завданні шкоди тваринам. "Я благала: відпустіть, що ви робите? А він уже коли його добив – кинув до мене під ноги. Ще влітку, коли я намагалася з ним розмовляти спокійно, як з людиною – він каже, вони ж брудні, розносять заразу, вони на мене гавкають", – розповіла жінка.

У поліції пояснили, що справу відкрити не можуть, бо за законом для цього потрібна заява власника тварини. Як зазначив прес-секретар обласної поліції Микола Жукович, чоловік, який вбив собаку, зазначив, що тварина на нього напала.

"З пояснень цього чоловіка – він виходить на прогулянки зі своїми собаками, і ці нічийні нападають на нього. Він одтягував за ноги собаку цю, яка напала і на нього. Показував шрам. І ударив її об паркан. Розповідає, що він не хотів убивати, сказав, що у нього теж є собаки. Ми не відкривали ніяких кримінальних проваджень, тому що апріорі собака нічийна", – розповів він.

Зазначається, що подібні випадки в селі непоодинокі. Раніше вбитих тварин знаходили в каналізації чи на вулиці з рваними ранами. А в 2016 році зооволонтери стали свідками того, як один із місцевих жителів спускав на безпритульного пса свого бійцівського собаку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...