"Я їхав синій - його зацепив. Воно - падло, мене замітило": У Львові затримали нетверезого водія, який представився екс-прокурором (відео)

Патрульні приїхали на місце події після дзвінка власника пошкодженого автомобіля - порушник пошкодив дзеркало і двері його авто.

Патрульна поліція у Львові. Ілюстрація: Щоденний Львів.

Львівські патрульні відсторонили від керування автомобілем п'яного водія, який пошкодив припаркований автомобіль біля будинку на вулиці Джона Леннона. Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на департамент комунікацій МВС, водій представився колишнім прокурором. Новину передають Патріоти України.

Патрульні відразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння і провели необхідний тест. Прилад показав 2,86 проміле алкоголю в крові водія.

У поліції повідомляють, що це вже другий зафіксований факт керування автомобілем у нетверезому стані в цього водія. Патрульні приїхали на місце події після дзвінка власника пошкодженого автомобіля - порушник пошкодив дзеркало і двері його авто під час руху заднім ходом. "Я їхав синій - його зацепив. Воно - падло, мене замітило", - пояснив порушник обставини ДТП патрульним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...