"Я не володію жодною квартирою": Парубій розповів про нерухомість, яка вказана у його декларації (фото)

Крім того, спікер Верховної Ради вказав в декларації готельний номер, який винаймає, коли працює у Києві.

У цьому готельному номері живе Андрій Парубій. Фото: "Українська правда".

Спікер Андрій Парубій заявляє, що не володіє жодною квартирою, його дружині належить лише одна квартира, а у Львові вони проживають у батьківській квартирі. Про це Парубій розповів в коментарі "Українській правді", пояснюючи дані його декларації, передають Патріоти України.

"Я не володію жодною квартирою, у власності моєї дружини є квартира площею 21 квадратний метр і будинок площею 32 квадратних метри (село Урич, Львівської області - УП), який бачила вся країна", - розповів Парубій.

Оцінка квартири, яка належить дружині Парубія різниться від вартості квартири (238161 грн - УП), бо оцінка (33636 грн - УП) була встановлена БТІ на момент купівлі квартири. Крім того, Парубій пояснив, чому в декларації вказані інші квартири, якими він не володіє.

"Згідно з правилами НАЗК, я вказав квартиру, де зареєстрований. Це квартира, яку мій батько отримав ще у 80-ті роки, він стояв на неї у черзі як науковець. Тепер там проживає мій брат із сім'єю. А я там лише прописаний", - пояснив Парубій.

Він додав, що в декларації також вказана ще одна квартира 142,60 квадратних метри, яка належить його батьку. "Там проживає мій батько, моя дружина і донька. І я там проживаю, коли приїжджаю у Львів з Києва. Ми уточнювали у представниці НАЗК, яка пояснила, що ця квартира має бути вказана і від імені членів моєї родини, тому ця квартира вказана в декларації три рази", - пояснив Парубій.

Він також додав, що саме тому він вказав і будинок дружини в Уричі, бо також ним користується. Крім того, Парубій додав, що вказав в декларації готельний номер, який винаймає, коли працює у Києві.

На винаймання цього номеру в декларації Парубія вказано - 167 900 гривень. Ці гроші Готелю "Київ" перераховуються напряму. Також в своїй декларації Парубій вказав, що отримав 20 699 гривень для компенсації вартості проїзду і 80 559 гривень на здійснення депутатських повноважень - прийом громадян, друк матеріалів, тощо.

Також Парубій вказав у декларації кошти, які має готівкою: 225 тисяч гривень та 28,5 тисяч доларів. Парубій є кінцевим бенефіціаром Львівської обласної громадської організації "Тустань". Інші відомості, вказані в електронній декларації, не відрізняються від тих, які були оприлюднені на сайті ВР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...