"Я тікав, бо дуже злякався!": Вісім екіпажів патрульних переслідували нетверезого сина екс-силовика в Луцьку

Затриманий у ніч на суботу водій, мешканець села Липини Андрій Бутовець зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, вживав пиво і коньяк.

Нетверезий водій влаштував перегони із поліцією. Фото: People IN.

У Луцьку вночі син колишнього силовика втікав за кермом авто від поліції, при цьому протаранив поліцейські Тойоту Пріус та позашляховик Ісузу. Молодика з пасажирами затримали, після тривалих перегонів погоні по Луцьку, в селі Липини. Про це написав активіст «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

З його слів, о 3:10 ночі 3 червня, розпочалося переслідування автомобіля білого кольору, водій якого порушив Правила дорожнього руху та втікав від правоохоронців. «Погоня за автомобілем білого кольору, що порушив ПДР та розпочав втечу від патрульних. Зібрав на себе усього разом вісім патрульних автомобілів міста. Круги по Луцьку: Київський майдан, Відродження, Теремнівська, с. Липини, Молоді, Гордіюк, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Липини, там і затримано. Під час переслідування протаранив поліцейські Тойоту Пріус та позашляховика Ісузу», – написав Ніколайчук.
Молодиків затримали. Вони, зі слів самооборонівців, наймімовірніше перебували у стані наркотичного сп’яніння, – повідомляють «Волинські новини». «Усі, хто був в авто, затримані. Пощастило, що не підстілені. Усі «відомі нічні герої». На перший погляд перебувають у стані наркотичного сп’яніння. Водій уже позбавлявся водійського посвідчення. Висновків у свої 28 не зробив, лише ганьбить ім’я свого батька, колишнього співробітника силового підрозділу», – йдеться у дописі.
Затриманий у ніч на суботу водій, мешканець села Липини Андрій Бутовець зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, вживав пиво і коньяк. Водій пояснив, що втікав, бо злякався. «Хто би не злякався?! Сто п’ятдесят машин за тобою їздить!», – казав він поліцейським.

При цьому його адвокат Анатолій Вічинюк стверджує, посилаючись на результати медичної експертизи, що він не був у стані алкогольного сп’яніння. Щодо того, чи вживав чоловк наркотики, інформація наразі не підтверджена і не спростована.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...